Najnovšie recenzie zo sekcie Tašky na kočík
Super taska, uska by mohli byt pevnejsie, ale inak nie je co vytknut. Priestranna na potrebne vecicky pre deticky
- krasna
- drzi super na kociari
- velka
- zatial nic
velmi sa mi paci je priestranna a krasna
- veľká priestranná taška s priehradkami, dizajn
- nedá sa prať v práčke, ale to asi žiadna :-)
zatiaľ spokojnosť
- Pekna, priestranna.
- Nic
Prakticka a elegantna
Taška je krásna, sedí ku farbe kočiara úplne, odporúčam a je dosť priestranná
- pekný dizajn
- veľká
- doplnky
praktická a pekná prebaľovacia taška
Odporučam!Taška je jednoducho skvela!!
- je nádherná má veľké množstvo rôznych vačkov
- veľa sa do nej vojde, potešilo ma aká je hlboká
- výrazné farby
- miesto na fľašky, nevylejú sa
- k taške je prebaľovacia podložka, puzdro na cumlík, puzdro vačšie, aj priesvitné vodotesné púzdro na plienky.
nemenila by som za nič iné
- mala som aj značkovejšie tašky ale s touto sa nedajú porovnať a je za štvrtinu ceny :-)
- nadmieru spokojná
je velka priestranna predna kapsa je super
velmi pekna, kazdy mi ju chvali, pytaju sa kde som ju kupila...
Spokojnosť
- Uzasne priestranna, kopec priehradok, prebalovacia podlozka sluzi aj na sedenie pre dieta, da sa zavesit na kazdy typ kociara, vhodna k elegantnemu aj sportovemu obleceniu, lahky pristup do vnutra tasky aj pomocou jednej ruky, proste vela muziky za malo penazi...odporucam vsetkymi desiatimi, naspodku ma plastove cudliky cize nekladiete tasku na zem na latku ale cudliky ju drzia ,,vo vzduchu,,
- Nema reflexne prvky, tie bodky tam vyrobca nemusel davat, ale pri jej vyhodach tie bodky prehliadnem :-)
Objednavala som tuto tasku s obavami...ale som maximalne milo prekvapena a spokojna s jej kupou, velmi vela veci sa zmesti do jej hlavnej casti, niektore casti su oddelene na zips alebo suchym zipsom....uzasna taska na prebalovanie a nosenie ,,somariniek,, bez ktorych sa dieta nezaobide :-)
- kvalitne prepracovana, mnozstvo vreciek, velkost tasky
kvalitne prepracovana, mnozstvo vreciek, velkost tasky
Som spokojná.
- presne taska aku som ocakavala podla popisu a foto z webu
presne taska aku som ocakavala podla popisu a foto z webu
veľká taška s množstvom priečinkov
- taška je praktická, veľkosť výborná, dá sa pripnúť ku kočíku, krásne sú zvieratká na jej zovňajšku
najlepší výber z internetovej ponuky, čo som našla, aj cenovo
- super taska s mnoztvom priehradok, farebne ladi k nasmu kociku, ktory je uz po min 3 detoch pouzivany
- vzhladom na to, ze je to hlavne taska ku kociku, chybaju mi na popruhoch cvoky pre lepsie uchytenie na kociku
v celku som s vyrobkom aj obchodom spokojna a odporucam nakup dalsim zakaznikom
taska je krasna, je velka, vojde sa do nej vsetko co dietatko potrebuje
- Veľmi dobrá taska.
- Som maximálne spokojná.
- Ziaden
Som spokojná s produktom.
Veľmi dobrá cena.
- Super cena a aj kvalita
Urcite odporucam. Taska je dostatocne velka a priestranna. Za plus hodnotim aj ptlrikozenu deku, termoobal na flasu a aj obal na dudlik.
Zobrazujem 321 - 340 zo 345 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 16 [ 17 ] 18 Ďalšie »