Najnovšie recenzie zo sekcie Tašky na kočík
- Krásny dizajn
- Super prehladný
- Vcelku premyslený pre potreby mamičky
- Nekvalitné spracovanie
- Ťažko sa pripína na kočík
Z batoha som bola nadšená má všetky priečinky, ktoré potrebujem. Na kočíku vyzerá perfektne a môžem ho hocikedy odopnúť a vydať sa pripravená na pechádzku alebo túru ako s ruksakom.(to odopínanie a pripínanie ale chvíľku trvá :( )
Mrzí ma však, že hneď v prvý deň sa mi pokazilo cvočkové zapínanie na rúčky batoha. A z batoha mi trčí nechránená železná tyčka, o ktorú som si už dvakrát porezala ruku. Keby bol trošku precíznejšie spracovaný nemám mínusy a kúpim aj v každej farbe. Škoda....
Taška praktická, jednoduchá,
- priestranna, hoci tak na prvy pohlad neposobi
- kopec priecinkov na ulozenie veci
- prislusenstvo ako prebalovacia podlozka, popruhy na kocik a taktiez popruh na rameno
naozaj krasna a vynimocna taska
kvalitne materialy a precízne spracovanie kože a textilu
jedine minus je cena
nakolko to nie je prvy produkt od elodie details, verim, ze bude rovnako kvalitny ako tie ostatne
Som veľmi spokojná s taškou, kvalita super, všetko čo potrebujem sa mi tam zmestí
Priestranný, má veľa rôznych vreciek, veľa úložného priestoru. Naživo je to ešte krajšia a výraznejšia farba. Pohodlne sa nosí či už na chrbte alebo v rukách ako nákupna taška.
- Super prakticka spratna taska
- Super taška.Veľa priehradok,všetko v nej prehľadne uložene.Dobre sa nosí.Skrátka super
- Zatiaľ žiadne
- Perfektná taška, veľká, priestranná, má veľa vreciek a úložného priestoru, má aj úchytky na kočiar, takže sa nemusia dokupovať zvlášť, som nadmieru spokojná, neľutujem kúpu.
Akurátne veľkosť nepremokavé vnútro štýlová aj na neskorsi
- Vsetko co od tasky na kocik ocakavam splna.
- Velka,postranne vrecka na napoje.
- vela ulozneho priestoru,prebalovacia podlozka v cene, prakticke uchytenie na kociar
- krasna farba a celkovy dizajn.
- Veľká, prehladná. Testujem týždeň zatiaľ super.
Taska je prakticka velmi pekna a je pouzity kvalitny material. Odporucam na 100%
Super priestranna taška. Dobrá kvalita
- Priestranná, super príslušenstvo, dá sa pohodlne odniesť v jednej ruke, výborný dizajn
- Tovar ako na obrazku
taška ako na obrázku. objednávala som na iný typ kočíka, no sedí úplne perfektne. spĺňa svoj účel.
- Dobrá taska
Som spokojná veľmi a hodí sa všeli kde ..
- material ako z makoveho kvetu
Chcem sa opytat ci táto taska je vhodná pre kocíky cybex priam?
Zobrazujem 221 - 240 zo 345 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...18 Ďalšie »